Kärlek

Kärlek

 Det är många som har haft en dålig uppväxt, det kan vara en anledning till att människor blir kriminella. Egentligen behöver man inte använda våld för att straffa de kriminella, man behöver in använda våld någonstans, men vi vill inte anse att våld inte löser problem förutom att man gör illa folk. Det ända som krävs för att en person ska sluta med kriminellitet är kärlek.

 Alla människor på jorden behöver kärlek, inte bara människor, utan djur också. Ger man någonting först så får man alltid det tillbaka, man kanske inte får samma sak, utan man kommer att få någonting som man tycker om eller någonting som kommer att behövas. Det är precis samma sak med kärlek, ger man lite kärlek till någon så får man det tillbaka.

 Vi måste se till att de kriminella får lika mycket kärlek som de icke kriminella. Får de inte åtminstonde lite kärlek av oss kommer de att fortsätta med det de håller på med. Vi måste se till att alla på jorden får kärlek. Om man hjälps åt kommer det att gå på nolltid. För att vi ska ha fred på vår jord så måste vi älska varandra, även våra främlingar.

 Jag har inspirerats av Michael Jackson. Mannen som är full av kärlek. Allt han vill är fred på vår jord. Hans kropp kanske har lagt av, men hans ande kommer alltid att finnas kvar.

 Den här texten har jag skrivit för att väcka folk. Börjar vi inte ge kärlek NU kommer det ta längre tid för att få fred på jorden. Så börja NU!  

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0