Shoppat

Jag kom precis hem från Farsta Centrum. Jag köpte bara en tröja som jag verkligen behövde. Jag har en massa kläder men jag använder de varje dag, känner mig rutten i samma kläder hela tiden. Men här kommer en bild på tröjan som jag köpte från H&M. Den kostade 149 kr tror jag. Den är finare i verkligheten. Jag ville ha en med lite ljusare färg men det fanns  inte :(


Söndag

Idag är det söndag. Just nu är det + grader här. Från och med imorn är det SPORTLOV!!! Jag undrar vad  jag ska göra. På tisdag kommer Erika och Marija över. Vi ska ha film kväll fast det blir inte på kvällen, utan på dagen. Vi ska se på "accepted". Jag tycker den är skit bra. Vad tycker ni som har sett den?



Bildkälla: http://images.google.com/imgres?imgurl=http://z.about.com/d/movies/1/0/2/2/N/acceptedposter.jpg&imgrefurl=http://movies.about.com/library/weekly/blacceptedposter.htm&usg=__zFggoE2yUFpBB4-HwJ8ngtZ5Z3c=&h=592&w=400&sz=93&hl=en&start=2&um=1&itbs=1&tbnid=ZUzZgyBzL8yycM:&tbnh=135&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3Daccepted%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26rlz%3D1I7DASE_en%26tbs%3Disch:1

Stickar

Go morgon alla! Härlig väder kan jag säga (not). Men det är skönt med + grader, fast imorn blir det -4 igen :(. Men, men just nu sitter jag och skriver, innan det höll jag på att sticka. Jag håller på att sticka en maskot. Jag tror den blir till mig. Sen när jag börjar bli bättre på att sticka så tänker jag sticka en till Nina. Det är faktist inte tråkigt att sticka. Jag får ont i händerna om jag håller på för länge på en gång. Men jag är snart klar med min. När jag är  klar med fötterna och kroppen så måste jag köpa garn. i annan färg. Men nu ska jag ta och fortsätta.


Orkar inte skriva

Jag är helt slut. Inte för att jag har gjort något. Men jag orkar bara inte skriva. Jag får ta och berättta om min dag senare.

Hemma

Kom hem för ett tag sedan. Så här såg min dag ut. Vaknade vid 7. Åkte till skolan. Snackade lite med vännerna innan vi började. Skoldagen började med NO, den var ganska chillig. Sen kollade vi på film på SO:n. Jag kommer inte ihåg vad den hette men den handlar om franska revelutionen. Den är skit rolig!!! Percy percy!! Asså ni måste se den. Men, sen hade vi lunch. Efter det var det svenska, också en chillig lektion. Sen franska, Gud vad tråkigt det var (som vanligt). Den sista lektionen var matte. Den var chillig den med, lätta tal var det. Sen gjorde jag och Gabriella franska prov, det var muntlig så vi gjorde det tillsammans. Just det nu kom jag på vad filmen heter, den heter "the scarlet pimpernel"



Bildkälla: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/74/The_Scarlet_Pimpernel_1982_film_dvd_cover.jpg

Skola

Snart ska jag till skolan. Innan jag går så ska jag klippa naglarna (å det ville ni verkligen veta). Bussen går 08.15, så jag drar hem ifrån typ 7 över.

Jobbigt

Det är aaas jobbigt. Jag är typ halv döv i ena örat. Ne men ena örat är typ täppt. Jag hör mycket sämre. Hoppas det går över snart. God natt ifall jag inte skriver mer.

Jahap

Jag vet faktist inte vad jag ska skriva om så jag kan väl ha nån fråga.

Vilken av de här tycker ni är godast?

       


Bildkälla: http://bubs.se/vara-godisar

Sova snart

Hejs igen! Snart ska man gå och lägga sig. Vid 9, börjar kl 8. Just det får försöka åka lite tidigare för att inte komma sent. Men det är lugnt jag är en så som kan vakna tidigt. Hm, när ska jag vakna imorn? Jag ska vakna... vid 6. Måste åka 7, sen är jag framme. Blir säkert sen. Men jag bryr mig ändå inte. God natt om jag inte skriver mer

Rubber case

Nu kom jag på vad jag kan skriva om. Jag kan skriva om det jag köpte igår. Jag köpte skydd till mobilen. Köpte det från en kille från skolan. Den kosta 50 kr så det var schysst pris. Mobilen är inte så himla snygg med den men den förlänger mobilens liv.







Bilder taget av mig

VG- på musik provet

Jag fick VG- på musik provet.  Det var mer än förväntat. Jag trodde jag skulle få G eller G+ men så fick man VG-. Oj förlåt, det var inte menigen att skryta. Jag vet bara inte vad jag ska skriva om :P


Bild taget av mig

Dusch

Det är så himla skönt med dusch. Jag tog precis en. Men jag kunde inte njuta det ordentligt för mamma börja skrika, hon ville gå på toa. Man ba tack då! Men nu känner jag mig super fräch :)

Ingen skola för mig

Idag blir det ingen skola för mig. Idag är det idrottsdag. Jag valde skridskor och bowling. Jag är fortfarande hostig och orkar inte åka skridskor i det här kalla vädret. Bara jobbigt, så jag stannar hemma. Men vad ska jag göra hemma då? Jag vet faktist inte, plugga til NO provet imorn kanske. Jag kan typ ingenting, jag fattar inte ingenting. Aja jag skriver mer sen ska kolla om lilla Nina har vaknat. Hejs svejs :)

Katastrof!!

Nu kommer jag att svära en massa, så jag ber om ursäkt, jag vet att det inte hjälper att svära men ni förstår väl? Ibland blir man ju rasande. På morgonen väntade jag på bussen, den var typ 10 min sen (inte så farligt)  sen e man i skolan, det var bara 8 personer som var i tid, det var ganska skönt. När dagen e slut så ska man hem. Tågen åker ju inte så då får man ta ersättningsbuss. När jag väl är framme i Farsta för att ta bussen där ifrån så får man vänta (nu kommer det) i jävla f**g 40 min!!! Först kommer det en buss efter 20 min men sen ändrar den sig, den ska nån annan stans. Snacka om att tårna fryste. Jag kunde knappt röra på de. Men sen ÄNTLIGEN kommer den där (o nu kommer det igen) jävla f**g bussen. Jag var typ den första som klev in så jag han sätta mig. När jag kom hem var kiiiisss nödig så jag spraaang till toan. Jag tog en het fot bad. Jag var tvungen att göra det, det gjorde så himlaa oont!! Nu orkar jag inte skriva mer, blir bara mer sur >:(

God natt

Nu ska jag ta och packa väskan. Jag har borstat tänderna så jag behöver bara gå och lägga mig efter packningen. Hoppas det inte blir kallt imorgon, det kommer ändå bli kallt, eller jag önskar att det blir + grader imorn, vilket det INTE kommer bli. Aja jag ska packa väskan nu, vill sova, jag är jääättte trött, ok inte jätte men jag är trött så got natt :)

Plugg snart

Hejs! Just nu sitter jag med lilla Nina. Jag läste precis några bloggar, jag ska fortsätta med det strax, några till sen ska jag börja plugga. Har inte gjort nån matte läxa på länge, så det måste jag seriöst börja med.


Dagens planering

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men jag kommer att plugga lite, sen vet jag inte. Jag kanske hittar någon film att titta på. Jag hade tänkt att redigera några bilder. Jag kan lägga upp de på bloggen sen (om de blir bra).Men annars vet jag inte vad jag ska göra idag.

Misslyckad kärleksmums

Hejs svejs! Jag är så ledsen. Jag bakade kärleksmums, men det gick åt helvete. Jag vet inte varför den blev misslyckad. Jag tänker aldrig baka från och med nu. Min pappa ba: om den blev äcklig varför gjorde du då? Man ba: men ursäkta? misslyckningar kan hända jävla dumbass.

Om gårdagen

Hej! Igår hann jag inte skriva något så jag ska skriva om gårdagen. Igår var det en jobbig dag, bussarna var sena, jag fick vänta typ 20-30 minuter.Jag stod ute och frös ihjäl fast jag hade en massa kläder. Första lektionen var gympa. Man fick göra vad man ville för det var bara halva klassen som var i tid resten var på väg. Sen var det sy slöjd, en skön lektion det, bara sticka och prata. Efter det var det lunch. Efter lunchen hade vi engelska. Sen var det dags att gå hem i det kalla vädret. Jag gillar vinter men allt för länge gör så att jag tröttnar på det. Sen fick jag vänta på tågen  ganska länge, sn helt plötsligt så ska den till högdalen så man fick hoppa av i gullmarsplan och ta tåget där, det var sjukt kallt. Jag ska gå och käka nu så jag skriver mer sen.

Om min dag

Nu ska jag ta och verätta om min dag. Skolan började med NO, SO sen lunch. Vi fick godis av vår NO lärare. (Var bara tvungen att säga det :P) Efter lunchen hade vi svenska. Vi hade powerpoint presentaioner. Min grupp får presentera på måndag. Vi ska presentera om Mary Shelley, jag ska berätta om Frankenstein. Sen hade vi franska. Där var det sketch. Gud va pinigt det var. Sista lektionen var matte. Vi hade mid term. Snacka om jobbigt. Men jag tycker att det gick ganska bra. Men om inte jag får VG så gör jag om provet. Efter skolan var jag hemma själv som jag redan har sagt i mitt förra inlägg. Ska läsa andras blogg nu så hejs svejs :)

Hemma själv :)

Tjena! Just nu sitter jag hemma, helt ensam. Ingen mamma, ingen pappa och ingen Sarah (min lilla syster -.-) Det skulle inte spela nån roll ifall Nina hade varit hemma för jag älskar henne. Jag ska berätta om min dag lite senare för nu ska jag njuta! Hejs svejs
!

Ingen tid

Hej där! Jag har inte hunnit skriva något. Jag kom hem sent. Jag råka ta fel tåg. Jag märkte det  typ efter 10 stationer eller nåt. Snacka om jobbigt. När jag var hemma så åt jag. Sen började jag plugga vid 6 tiden. Nu har jag tagit en paus. Har matte prov, franska prov och franska redovisning imorn. Snacka om jobbigt.
Idag var det en soft dag. Först hade vi mentor tid, gympa, bild och lunch. Där efter gick vi till Eriksdals hallen för att kolla på skolans handbolls match. skolans lag vann. WOW. Efter det åkte vi tillbaka till skolan för att ha SO. Så himla onödigt. Efter handbolls matchen fick 1 timmas rast, sen hade vi vår sista lektion. Varför fick vi bara inte gå hem?

Hostig

Tog precis en dusch. Gud vad skönt. Shit vad jobbigt, jag hostar så himla mycket. Hmm vad ska jag göra nu då? Jo, just det, jag ska ta och plugga matte. Ska se om jag hittar nån som har tid att messa. Hej så länge.

Plugga -.-

Efter att jag har skrivit klart inlägget så ska jag ta en varm dusch. Efter det ska jag plugga matte. Jag måste plugga skit hårt. Vi har matte prov på torsdag. Förlåt för att jag svär men nu jäklar tänker jag få ett jävla VG. Jag har aldrig fått ett VG på matte prov. Eller jo en gång. Men jag satsar för jävligt just nu. Men hejs svejs så länge.

Fettisdagen

Idag är det fettisdagen. Och jag åt min första semla i år. Jag blir så himla kladdig när jag äter semlor. Semlan som jag åt var god, brödet var lite segt och det var för mycket mandelmassa. Men den var jätte fin. Nej, glömde att ta bild på det. Ska tänka på det nästa gång. Jag är väldig glömsk. Gud, jag blir mätt på en halv semla sen börjar jag må illa.

Hi there!

Hejsan! Jag är inte på bra humör, jag är arg och ledsen. Jag blir så himla arg när folk snackar skit om en bakom ryggen, efter det blir det ett rykte. Egentligen skiter jag i vad folk säger saker om mig som inte är sant, jag pallar inte säga nåt för varför göra saken större? Det viktigaste är att mina vänner känner till sanningen. Jag försöker leva mitt privacy, men det går inte. Det är bara vänta 3 år till sen börjar jag om livet.

Härligt

Så himla härligt! Jag blev precis klar med franska manus. Jag och Gabriella ska acta imorgon framför klassen. Men det gör inget för vi är så få. Vi ska låtsas vara i en resturang och prata. Jag är klar med manuset men nu måste jag bara öva på det, suck -.- Hoppas det går bra. Ska ta och dansa lite sen ska jag börja plugga igen.

Sommar

Hejsan igen :). Jag sitter och lyssnar på say say say med Paul McCartney och längtar efter sommarn. Jag bara undrar hur och när kommer snön försvinna?. Det är så himla mycket snö! Hoppas det inte är nån snö kvar i april, för då fyller jag år o jag vill inte ha nån snö på min födelsedag. Så himla jobbigt med snö. När sommarn är här då kommer jag längta efter vintern. Problemet med mig är att jag behöver variationer ofta annars blir jag crasy.

Nu då?

Nu har jag käkat. Jag käkade korv, hade inte lust med något annat. Men nu då? Vad ska jag göra nu? Jag har läxor att göra men jag pallar inte med det nu, det ska jag spara till sen. Eller ska jag göra de nu? Nepp, jag vilar lite och sen tar jag och övar på dansen lite. Sen kan jag väl börja med läxorna.

Hmm

Vad kan man göra. Jag börjar bli lite hungrig. Ska gå och öppna kylskåpet snart. Undra vad det finns. Aaah, det gör jätte ont när jag hostar. Aja whatever. Jag vet inte vad jag ska göra idag. Efter att jag har ätit färdigt tänker jag vila lite, sen tänker jag öva på dansen som jag håller på att lära mig. Efter det gör jag lite läxor. Ska redovisa på franska imorn. Jag kan typ ingenting. Måste öva ordentligt. Många tycker att franska svårt. Jag tycker inte det är så himla svårt. Det är bara jobbigt att komma ihåg. Men nu börjar magen kurra, jag ska käka något. Ses sen.

Sjuk

Idag är jag hemma från skola för att jag är sjuk. Har en jävla hosta som kom från ingenstans. Så himla jobbigt. Tog host medecin som smakar lakrits (yuck). Jag gillar lakrits men inte som medecin. Får rysningar så fort jag tänker på det. Jag vet inte vad jag ska göra nu. Jag väntar på att Nina ska vakna (min yngsta syster som är 3 månader) så att jag kan leka med henne. Jag ska gå och se ifall hon har vaknat, see ya.

Lalala

Har det ganska tråkigt just nu, Sjunger på The lost chilrden av Michael Jackson. Den är skit vacker. Ni som älskar barn bör lyssna på den.

Idag är det sista dagen jag får äta godis. Sen får jag äta på min födelsedag och fester. Just det, glömde säga när jag fyller år. Jag fyller år den 22 april :). Älskar årstiden. De jätte fina körsbär träden, ååhh gud vad jag längtar. På våren finns det inga getingar och humlor o sånt. Jag är liiiv rädd för getingar. Jag ber hellre någon sticka in en kniv i mig. Jag vet mycket väl att man ska stå still men det är något som jag inte kan kontrollera. Önskar att jag aldrig hade den rädslan. Jag e så himla desperat!! Jag vill ha vår NUUUUUU!!!!!

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Jag fick ett litet hjärta gjord av glas. Den låg i en gullig ask.  


 

Jag föesökte laga kola godis. Det gick inte bra, eller de blev brända men de gick att äta.
Det var ett kort inlägg det, men jag vet inte vad jag ska skriva.





Mitt första inlägg här på blogg.se

Tjena! Ska ta och berätta lite om mig själv. Jag heter Anisa och är 14, fyller snart 15. Jag går i åttan. Det är många som tycker att åttan är svår. Jag tycker det är mycket läxor. Sjukt mycket läxor. Men så är livet antar jag. Min idol är Michael Jackson. Jag älskar han musik, dans och persolighet. Jag blir jätte ledsen och jätte arg när folk säger att det är tur för alla barn. Han våldtog aldrig någon. Det var bara nån unge som gillade att acta. När jag inte gör läxor så lär jag mig Michael's danser. Just nu lär jag mig "the drill dance". Jag tycker bara det är kul.
Min störtsta fråga är till Conrad Murray, why did you do it?
Min dröm är att bilda en gratis skola för både barn och vuxna i Afrika. Lyckas jag med det så vill jag bilda en lika dan skola i Sydamerika, och lyckas jag med det så vill jag bilda en i varje kontinent. Men jag satsar först på Afrika.
Människorna jag älskar: Nina (min nya lilla syster), M.J och alla mina vänner.

RSS 2.0